Advies van Aranea helpt en werk(t) met reuma. Dat advies en mijn aanpak zijn praktisch en gericht op resultaten in de praktijk. Ik werk vanuit ervaring, zie mogelijkheden en kom met oplossingen daar waar problemen zijn. Daarvoor lever ik maatwerk voor alle betrokken partijen: werkgever, werknemer en collega’s.

Maak ruimte voor reuma

Advies is er ook voor een goede relatie tussen werkgever en werknemer. Er komt ruimte, ruimte om te delen wat er speelt. Ruimte om te kijken naar mogelijkheden, kwaliteiten, beperkingen en toekomst. Ruimte om te ontdekken wat haalbaar is en wat niet. En soms ruimte om de grenzen te testen en weer veilig terug te komen. Accepteren, doseren en communiceren zijn hierbij kernwoorden.

Dit komt aan bod

  • Grilligheid van de reuma – iedere dag is anders, hoe ermee om te gaan
  • Praten over reuma en verwachtingen naar collega’s
  • Kennis(delen)
  • Begrip krijgen – zowel werkgever als werknemer
  • Passende werkomgeving creëren
  • Verminderde energie – optimaal inzetten
  • Vragen en obstakels wegwerken
Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak

Liever meteen antwoord op je prangende vraag? Plan dan een zoom consult in.

Adviesgesprek werken met reuma

Duurzaam personeelsbeleid

Preventie en actief investeren in een plezierige en gezonde werkomgeving loont. Het brengt onderling vertrouwen, betrokkenheid, groei en ontwikkeling. Dat zien mijn klanten en opdrachtgevers terug in een lager ziekteverzuim, betere bedrijfsresultaten en een duurzaam/betrokken personeelsbestand. Dat is geen overbodige luxe in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. We werken aan kundige medewerkers die trots zijn op hun organisatie of bedrijf en plezier hebben in hun werk. Reken maar dat klanten dát terug zien.

Voordelen

Aranea levert praktisch advies in een rapport waar je direct mee aan de slag kunt. Door het maken van de juiste keuzes en in te zetten op preventie worden hoge kosten voorkomen en komen werkplezier en betrokkenheid terug op de werkvloer. Samen zetten we ambities op papier om naar resultaten in de praktijk.

Werkwijze

Vooraf bespreken we telefonisch alle wensen en behoeften. We maken een afspraak waarin ik vaak snel tot de kern kom. Daarna volgt een terugkoppeling van mijn advies in de vorm van een concreet rapport met actiepunten. Aranea Advies biedt daarbij of daarna ook passende begeleiding of bemiddeling.

Adviesgesprek

Het is en blijft maatwerk. Neem daarom contact op voor een afspraak en ontdek hoe mijn advies, begeleiding en/of bemiddeling jouw organisatie of bedrijf kan versterken. Mailen kan naar astrid@aranea-advies.nl of bel 030-2270192.

Lees ook de aanbevelingen. Hierin geven klanten aan wat Aranea Advies voor hen doet. Daarbij tref je me regelmatig in de media.

Maak direct een afspraak