Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Je hebt reuma en werkt. Of je collega’s het nou weten of niet, het is soms best een worsteling. Je hebt minder energie dan je zou willen. Op het moment dat je denkt dat je je grens weet, verandert hij weer. Je collega’s en je leidinggevende begrijpen je niet altijd en dat is frusterend voor jou. Je vindt het moeilijk om de keuze te maken om je een keer ziek te melden, want je bent onzeker over de gevolgen. Je hebt eigenlijk geen idee hoe het verder in zijn werk gaat, maar je hoort wel veel horrorverhalen, dus liever meld je je niet ziek. Met als gevolg dat je over je grenzen gaat en je reuma juist verergert. Je vraagt je op die momenten af of jij je werk wel kunt blijven doen.

In deze ochtend staat werken met reuma centraal. We gaan aan de slag met jouw balans vinden en houden. Je leert alles over je rechten én over je plichten. We gaan aan de slag met thema begrip. Jij weet na deze middag hoe je begrip krijgt. Je weet hoe je kunt vertellen over je reuma, zonder dat je daarmee je collega’s tot last bent, zonder te klagen.

Deze workshop maakt onderdeel uit van de dag “Op de arbeidsmarkt met reuma”. De middag staat in het teken van passend werk vinden en solliciteren, meer over deze workshop vind je hier. Schrijf je je in voor de hele dag? Dan krijg je een korting van € 24,95.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop (Blijven) werken met reuma is geschikt voor:

  • Jij werkt met reuma en loopt hier soms op vast.
  • Jij werkt met reuma en het gaat goed, maar je wilt wel eens van andere horen hoe ze het aanpakken.
  • Werkzoekenden met reuma die willen weten hoe ze het kunnen aanpakken, zodra ze werk hebben om direct een goede start te maken.

Ook wanneer je een andere chronische aandoening hebt dan reuma en je werkt, dan ben je meer dan welkom.