Begeleid jij medewerkers met reuma?

Magazine voor werkgevers
cover magazine Samen Werken met reuma

Het magazine over succesvol werken met reuma!

Waardoor je werkgever je eindelijk wel begrijpt. (werd tijd)

Heb jij reuma en ben je ondertussen als professional ambitieus? Maar echt: ambitieus. Je wil gewoon super veel bereiken. Je houdt van je vak. Vind werken tof. 

En… zit de reuma natuurlijk super in de weg. Stuit je regelmatig op onbegrip van je werkgever? Ben je het meer dan zat: die reuma, dat moeilijke gedoe op je werk, de verbaasde ogen van je baas? De vragen waar je ogen van gaan rollen? En natuurlijk ook de vermoeidheid en de pijn?

Dat begrijp ik volkomen! 

Ik ben Astrid van de Nieuwenhof en ik ben 36 jaar en heb sinds 10 jaar reuma. 

Het is mijn missie om mensen met reuma die een prachtig leven willen leven en ambitie hebben te helpen met het werk op een fijne, zo goed mogelijk te blijven doen. Om het maximale te halen uit de situatie die nu eenmaal zo is.

Vraag het magazine vandaag nog aan!

En daarom heb ik nu speciaal voor jou én je werkgever een magazine over werken met reuma zodat jullie elkaar beter begrijpen en samen elke dag kijken wat er wel kan.  

De moeilijkheid die je vast herkent is dit: er is veel onbegrip van je werkgever. En, eerlijk is eerlijk: jij vindt het zelf ook ingewikkeld om duidelijk te zijn. Hoe begin het gesprek over wat je wel of niet kan? Of hoe geef je aan wat je nodig hebt. Het ligt natuurlijk niet alleen aan die werkgever van je, helemaal niet: jij moet ook je weg vinden. (dit is daarom het magazine waardoor jij je werkgever eindelijk begrijpt! ; ) ) 

Hoe onhandig gaat dat soms: zeg je vandaag dat het eigenlijk even niet lukt… of wacht je nog een week of vier? Hashtag: herkenbaar! 

Om jouw leven makkelijker te maken, om het gesprek met jouw werkgever te faciliteren, te inspireren heb ik voor jou het eerste magazine over soepel werken met reuma. 

Dit magazine staat boordevol tips over hoe je het begrip tussen jou en je werkgever vergroot, hoe je soepeler omgaat met je reuma op je werk, hoe je omgaat met je eigen energieniveau. Kortom: alles waar jij elke dag mee loopt te worstelen.

Want een geklooi is het! (hashtag: herkenbaar) 

Je leest herkenbare interview met werkgevers, met andere reumapatiënten, met een bedrijfsarts. Bye bye frustratie, hello begrip, plezier en lekker werken. 

Nee, ook ik kan de fysieke pijn en het ongemak natuurlijk never niet weghalen. Maar er is een wereld te winnen in begrip en communicatie. Eenzaam worstelen met hoe het gaat is niet nodig. Dit magazine gaat je ook laten zien welke hulp er allemaal is (veel meer dan je denkt!) en hoe je daar aan komt. 

Wil jij dit magazine bestellen? 

Bestel hier het gratis magazine. Half oktober krijg je hem dan in je mailbox.