Over Astrid

/Over Astrid
Over Astrid2018-03-21T21:10:58+00:00

Het heft in jouw handen

Een chronische ziekte is meer dan een medische aandoening. Het is in alle opzichten ‘life changing’. Het besef dat je ziek bent en nooit meer beter wordt, raakt alle facetten van je leven. Voor je het weet gaat het alleen nog maar over wat je allemaal niet meer kunt. Is terugkijken veel aantrekkelijker dan vooruitkijken. Juist op dat moment is het zaak om ruimte te maken voor nieuwe perspectieven. Jij bent immers meer dan je ziekte, je bent een persoonlijkheid, een goed stel hersens, iemand die nog heel veel wél kan. Mits je de kracht vindt om zelf het heft in handen te nemen. En ik weet als geen ander dat je daar best wat hulp bij kunt gebruiken.

Mijn naam is Astrid van de Nieuwenhof, en ik help mensen met een chronische aandoening om het beste uit hun leven te halen. Te denken vanuit mogelijkheden en zelfstandig om te gaan met de beperkingen. Ik coach en begeleid, vanuit een gedegen erkende opleiding en mijn eigen ervaring met een chronische aandoening. Ik heb zelf meegemaakt hoe je moet worstelen om regie te nemen en te houden, hoe zwaar het is om het voor je gevoel allemaal alleen te moeten doen. Daarom wil ik er voor jou zijn, luisteren, meedenken, antwoorden helpen zoeken en vertrouwen geven. In emotionele en hele praktische zaken. Rond werk en inkomen bijvoorbeeld: welke instanties kun je waarvoor inschakelen? Hoe kom je in gesprek met je werkgever over aangepast werk of heel ander werk, een positieve wending in je carrière wellicht, ook al heb je daar niet zelf voor gekozen.

Dat is waar ik je bij kan helpen, praktisch en met enthousiasme. Samen aan het werk met jouw toekomst. Zullen we om te beginnen binnenkort eens een stukje gaan wandelen?

Astrid van de Nieuwenhof,

Aranea Coaching.

Het is mijn missie om jou zo optimaal mogelijk te laten werken met je chronische aandoening. Ik heb zelf de ervaring dat werk te combineren is met een chronische aandoening. Door middel van coaching wil ik jou helpen dit ook zo te ervaren, door werkgever en werknemer de mogelijkheden te laten inzien.

Astrid van de Nieuwenhof

 

Afspraak maken