Mijn naam is Astrid van de Nieuwenhof. Al mijn kennis en kunde zet ik in als adviseur, begeleider en coach bij Aranea Advies. Zo help ik bedrijven, organisaties en mensen om positief om te gaan met reuma of een chronische aandoening op de werkvloer. Al jarenlang werk ik zelf, met reuma, als consultant in het bedrijfsleven. Ik ken mijn mogelijkheden en ik ken mijn beperkingen. Bij Aranea Advies verbind ik beide werelden.

Denken in mogelijkheden zit in mijn DNA

Na een studie Food&Business ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam als consultant en adviseur bij levensmiddelenbedrijven. Daar help ik bedrijven met praktisch, no-nonsense advies. Het moment dat ik hoorde dat ik reuma had was voor mij ‘life changing’ op meerdere vlakken. Het besef dat je ziek bent en nooit meer beter wordt, raakt alle facetten van je leven. Inmiddels gaat het bij mij niet meer over wat niet meer kan, maar is er met mijn bedrijf Aranea Advies alle focus en ruimte op wat wel kan. Aranea werk(t) met reuma. Maar geloof me dat ging niet vanzelf en niet zonder slag of stoot. Maar dat het werkt, daar ben ik enorm trots op!

De regie in eigen hand

Net zoals ik mijn klanten vertel ben ik zoveel meer dan reuma patiënt. Ik ben een professional, een adviseur, een zakenvrouw en een coach met een goed stel hersens. Zeker nu ik de regie in eigen hand heb genomen. Dat is waar ik, zowel werkgever als werknemer, bij help. Als geen ander weet ik hoeveel verschil hulp op dat vlak kan maken, zowel op de werkvloer, in verzuimcijfers, als in persoonlijke groei en toekomstperspectief. Dat verschil kunnen maken voor mensen, organisaties en bedrijven en resultaten in de praktijk terug zien, daar krijg ik energie van.

Astrid van de Nieuwenhof Aranea Advies werken met reuma
reuma walk, w

Privé en sport

Al jaren woon ik met veel plezier in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek wandelaar en mede organisator van de jaarlijkse Reuma Walk. Dat is een jaarlijkse evenement voor mensen met reuma. Gezamenlijk komen we letterlijk en figuurlijk in beweging tegen reuma. De opbrengst van de Reuma Walk gaat naar ReumaNederland.

Motivatie & persoonlijkheid

Mijn opleiding en ervaring liggen in het bedrijfsleven. Maar daarbij ben ik ook gecertificeerd coach met als specialisatie: werken met reuma. Collega’s, klanten en opdrachtgevers prijzen mijn praktische aanpak en advies. Met humor, een spiegel, een luisterend oor, inlevingsvermogen en enthousiasme help, motiveer en professionaliseer ik mens en organisatie. Samen werken aan een omgeving waar mensen met plezier naartoe gaan. Zoeken naar balans. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik ben juist van een praktijkgerichte aanpak, zodat iedereen er ook echt iets aan heeft.

Kennismakingsgesprek

Hopelijk heb je nu een beeld van wie ik ben en hoe ik werk. In een persoonlijk gesprek maak ik graag kennis om te horen hoe ik kan helpen met alle mogelijkheden die er zijn binnen Aranea Advies. Bel direct 030-2270192 of mail voor een afspraak naar astrid@aranea-advies.nl.
Waarom mijn bedrijf Aranea Advies heet lees je in Over Aranea Advies

 

Afspraak maken