Recensies

/Recensies
Recensies2019-02-17T15:38:56+00:00

Anderen over Aranea Advies

Astrid is rustig, respectvol, luistert erg goed, haar focus ligt bij jou, ze is oprecht geïnteresseerd in de hulpvraag van jou en de persoon erachter.

Tijdens de coachbijeenkomsten heeft Astrid me net dat zetje gegeven dat ik nodig had. Ze heeft me goed geholpen, het waren ook ‘mijn’ gesprekken, ik had de keuze om iets wel of niet te zeggen. Slechts met een beetje bijsturing van haar kant kwam ik tot inzichten die ik diep van binnen wel had, maar er even niet bij kon.

Door haar manier van vragen stellen heb ik uiteindelijk zelf de antwoorden gezocht en uitgesproken op de vragen die ik had. Soms waren de vragen best pittig en had ik even geen antwoord, alles was goed.

Ze heeft mij nog bewuster gemaakt van mijzelf, door een paar eenvoudige oefeningen. Een daarvan is het ‘complimentendagboek’, nooit gedacht dat ik door het geven een eenvoudig compliment zo veel moois terug zou krijgen.

Ze doet het goed, de vragen die ze stelt en opdrachten die ze meegeeft zijn duidelijk. Ze zorgde ervoor dat de rode draad zichtbaar bleef. Coachen hoort bij haar.

Eveline Bremmer

Ik ervaar Astrid als iemand die coaching goed, gedoseerd en no-nonsense toepast, zowel rond het hebben van een chronische ziekte als op andere onderwerpen.

Ik ken Astrid als organisator van de Reuma Walk, als wandelaar en als collega-reumapatiënt. Ik leer Astrid nu ook kennen als coach. Tijdens een wandeling vanuit Aranea Coaching hebben we zaken gedeeld waar je als werkende en anderszins actieve chronisch zieke tegenaan loopt. Astrid levert op een positieve manier input, en luistert goed naar en reageert op mijn bevindingen. Er ontstaat een tweegesprek, dat mij inzicht en energie geeft.

Het wandelen ervaar ik als een pluspunt: je hoofd frist ervan op. Tijdens een eerdere wandeling rond het thema coaching heeft zij mij heel goed de spiegel voorgehouden hoe ik omging met de burn-out van een goede vriendin. Ik ervaar Astrid als iemand die coaching goed, gedoseerd en no-nonsense toepast, zowel rond het hebben van een chronische ziekte als op andere onderwerpen.

Astrid Teeuw, deelneemster groepswandeling